Om mig

Frilansande AD och designer med ett hjärta som klappar extra mycket för typografi, visuella identiteter som lyckas förmedla allt det varumärket står för och vill vara i en enda blick och intelligent emotionell kommunikation som inte bara är, utan känns.

Med en bakgrund som civilekonom och marknadsförare utgår jag alltid från strategin bakom kommunikationen. Att dessa värden kommuniceras på ett effektivt sätt är lika viktigt för mig som att det ser visuellt snyggt och välgjort ut.

Efter att ha jobbat över sju år som AD och grafisk designer på reklambyrå kände jag att det var tid att starta mitt egna lilla företag. Både för att få chansen att styra över allting själv men också för att kunna utveckla och förverkliga några av mina egna designdrömmar och kreativa projekt i egen regi. Ett exempel är mina mönster – just nu har jag en kollektion med botaniska mönster som jag skapar från grunden genom att fotografera blommor och växter som jag sedan bearbetar digitalt. Jag illustrerar även mönster i vektorgrafik. Hör av dig om du behöver hjälp med mönsterdesign till ditt projekt!

Varmt välkommen med din förfrågan om design- eller AD-hjälp för ditt projekt till hej@emmaandersen.se